پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

عین اللهی: سلامت مردم خط قرمز وزارت بهداشت است

وزیر بهداشت، خط قرمز وزارت بهداشت را سلامت مردم دانست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 03
کد خبر: ۲۳۴۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، بهرام عین اللهی، در دیدار نوروزی با کارکنان، مدیران و معاونان وزارت بهداشت و سازمان‌های تابعه، ضمن تبریک سال نو و قدردانی از تلاش‌های یک‌ساله مجموعه وزارت بهداشت در راه خدمت رسانی به مردم، تصریح کرد: سال ۱۴۰۳ با دو بهار آغاز شد، بهار طبیعت و بهار دل‌ها. امیدوارم همانطور که بهار طبیعت باعث تحول و شکوفایی جهان می‌شود، خداوند متعال ما را یاری دهد تا همگام با طبیعت، این تحول را در درون خود نیز ایجاد کنیم.

 

وی با تاکید بر ضرورت مستندسازی و اطلاع رسانی اقدامات مثبت و سازنده نظام سلامت به مردم، گفت: «پیگیری» و «ارزیابی»، دو موضوع مهمی است که در سال جدید به طور جدی به آن می‌پردازیم.

 

وزیر بهداشت با اشاره به حضور شبانه روزی و فعال کادر بهداشت و درمان کشور در تعطیلات نوروز به منظور خدمت رسانی به مردم یادآور شد: در این ایام بخش اورژانس و درمان به صورت ۱۰۰ درصدی فعال بود و بیش از ۴ میلیون ویزیت و ۱۵۰ هزار عمل جراحی انجام شد.

 

عین اللهی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی مقام معظم رهبری به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: رشد به معنای ارتقا از یک مرحله به مرحله بعدی است، اما جهش به معنای سرعت گرفتن اقدامات مثبت است. این جهش باید در تمام ابعاد از جمله آموزش، بهداشت، درمان، تحقیقات، پژوهش، توسعه و اخلاقیات اتفاق بیافتد.

 

وی با تاکید بر موضوع «کرامت بیمار» خاطرنشان کرد: تمام کارکنان حوزه سلامت در مراکز درمانی باید موضوع کرامت بیماران را رعایت کنند؛ چرا که محترم شمردن شأن انسانی افراد از جمله اولویت‌های ما است و امیدواریم همگام با توسعه، به مسائل اخلاقی و فرهنگی بیشتر توجه شود.

 

وزیر بهداشت با بیان اینکه روابط عمومی چراغ راه هر دستگاهی محسوب می‌شود، تاکید کرد: روابط عمومی معاونت‌ها، دانشگاه‌ها و سازمان‌های وزارت بهداشت باید بیش از پیش فعال باشند و دستاوردهای حوزه مرتبط خود را به صورت مداوم منعکس و منتشر کنند.

 

وی ادامه داد: فرصت خدمت کوتاه است و باید این فرصتی که خداوند متعال عنایت کرده، برای خدمت به مردم نهایت بهره را ببریم و اقداماتی مثبت و ماندگار برجای بگذاریم؛ به عبارتی باید بتوانیم از فرصت خدمت را به فصل شکوفایی و تجلی کارهای ماندگار مبدل کنیم.

 

عین اللهی خاطرنشان کرد: انقلاب ما انقلاب مستضعفین است و اقداماتی که در طول سال‌های پس از انقلاب در کشور انجام شده، غالباً در مسیر خدمت رسانی به اقشار محروم و کم برخوردار جامعه بوده است. از جمله، خدمات بیمه سلامت در این مسیر، ابعاد و آثار ماندگاری داشته است؛ چراکه ۵ دهک جامعه از این طریق بیمه شدند و هیچ بیمار مستضعفی از هیچ خدمت درمانی باز نمی‌ماند.

 

وی با بیان اینکه سلامت مردم خط قرمز وزارت بهداشت محسوب می‌شود، افزود: مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی باید با یکدیگر هماهنگ و همدل باشند و در جهت خدمت به مردم کار کنند؛ چرا که برنامه‌های مهم وزارت بهداشت از جمله سلامت خانواده و جوانی جمعیت جز با هماهنگی و انسجام در مجموعه نظام سلامت کشور، حاصل نمی‌شود.

 

وزیر بهداشت همچنین با تاکید بر لزوم توجه به ظرفیت طب ایرانی، گفت: با احیای طب ایرانی می‌توانیم فرهنگ استفاده بیش از حد از داروهای شیمیایی را اصلاح کنیم؛ به ویژه آن که بسیاری از بیماری‌ها بدون استفاده از داروهای شیمیایی قابل کنترل و درمان است.

 

عین اللهی در پایان با بیان اینکه باید نگاهمان مستقیم، رو به جلو و به سوی آینده باشد، تاکید کرد: تمام حوزه‌ها باید بر اهدافشان تمرکز کنند و از حواشی بپرهیزند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار